Megjelenések

Amikre büszke vagyok:

2014.
“Budapesten többek között a főváros legközpontibb elhelyezkedésű 9 lyukú, a III. kerületben, a Perényi úton található Academy Golf Budapest pályáján lehet elsajátítani az alapokat – profi oktatók segítségével. Közéjük tartozik Popovits Barnabás, aki 2008 óta terelgeti a kezdőket, az idei évtől kezdve vezető oktatóként. „1999-ben ismerkedtem meg a golffal nagyrészt annak köszönhetően, hogy Bükfürdőn nőttem fel egy golfpálya mellett. Természetesen indulok versenyeken is, legutóbb az országos bajnokságon kilencedik helyezést értem el.” Látható tehát, hogy szakavatott kezekbe kerül az, aki az Academy-nél szeretne közelebbről megismerkedni a sportággal.”
Bővebb információ: www.WeLoveBudapest.com

2013.
“Hatalmas sikert arattak az Academy juniorjai az Országos Junior Felmérő ’B’ kategóriájában! Popovits Barnabás tanítványai az első 3 helyen végeztek. 1.Bertalan Olivér, 2. Farkas Tamás, 3. Konrády Leon. Gratulálunk nekik, illetve minden juniorunknak köszönjük a részvételt!”
Bővebb információ: www.facebook.com/AcademyGolf

“Csütörtökön adták át a PGA of Hungary diplomáját, melyet hat edző vehetett át. Köztük az Academy Golf resident professional-ja is, aki előtt ezzel az eredménnyel hatalmas távlatok nyíltak meg…”
Bővebb információ: www.hungariangolf.hu

2012.
“Van, amikor diploma sem árt a golfhoz”
Bővebb információ: burzsuj.blog.hu

2011.
PGA 1. ranglista verseny- Eredmények
“harmadik pedig Popovits Barnabás lett +7-es (79) ütésszámmal…”
Bővebb információ: www.pgah.hu

Golfozás képekben

Kérdése van?

Na habozzon! Itt a segítség: