Golf oktatás

Egyéni golfoktatás

Az egyéni oktatás során a golfozó egy átfogó vizsgálatot kap a swing-jéről. Részletes, akár videó elemzéssel egybekötött swing elemzés után, a játékos mozgásának megfelelő korrekcióját követően, egyénre szabott gyakorlatokkal történik a javítás.

-o-

Csoportos golfoktatás

2-4 játékos intenzív oktatási formája. Kezdő golfozók számára ideális. Gyakorlatokkal egybekötött edzés, kifejezetten az alap ütések, a pálya játék, illetve a szabályok megfelelő elsajátítása a cél.

-o-

Csapatépítő tréning

Baráti társaságok, cégek számára ideális oktatási forma.

Lehetőség van akár 20-25 fő egyidejű oktatására. (Igény esetén 50-60 fő/50 perc, plusz oktatót igényel.)Látványos golf bemutatóval egybekötött swing és putt technika alapszintű elsajátítása. Az oktatás mellett játékos versenyek lebonyolítása is kivitelezhető a puttin green-en.

-o-

Junior golfoktatás

Havi 4 alkalommal fix időpontokban lebonyolított edzés 18 év alatti gyerekek számára. Kezdő és haladó csoportokban történik az edzés. Az órák során a gyermekek elsajátítják az alap ütés technikákat, a golf etikett és szabályrendszerét, valamint megismerkednek a pálya játékhoz nélkülözhetetlen pálya-stratégiai elemekkel is.

-o-

Golf ízelítő

A golf sporttal ismerkedni vágyók számára ideális, 1-6 fő részvételével. Az oktatás teljesen az alapoktól kezdve a jéték ismertetésén át, a swing és putt techinka bemutatását és gyakorlását tartalmazza. Lehetőség nyílik pálya bejárásra is, akár golf autóval!

-o-

Ajándékozzon golf oktatást!

Közeleg szerettei, barátai születésnapja?

Nem tudja, hogy mit ajándékozzon, de szeretne valami különleges ajándékkal kedveskedni?
Lepje meg szeretteit egy golf autós pályabejárással egybekötött golf órával!
Érdeklődjön!

Golfozás képekben

Kérdése van?

Na habozzon! Itt a segítség: